We use Cookies to improve your experience on our site. If you want to continue, consider that you are ok with that. Cookie Policy

CITITOARE DE CODURI DE BARE CU MONTARE LA PUNCT FIX

CITITOARE DE CODURI DE BARE CU MONTARE LA PUNCT FIX

Cititoarele de coduri de bare vision de la Cognex, decodeaza codurile 1D si 2D, incepand cu etichetele tiparite pana la cele mai greu de citit coduri marcate direct pe produs (DPM), cu rate de citire de top in industrie, precum si multiple simboluri mixte simultan, mentinand in acelasi timp cele mai mari rate de decodare.

Tehnologia vision a cititoarelor Dataman cu montare la punct fix are avantaje deloc de neglijat (comparativ cu cititoarele laser), citesc codurile atat 1D, cat si 2D, iar codurile de bare provocatoare (rezolutie slaba, reflexe, coduri zgariate sau deteriorate, contrast slab sau perspectiva dificila) nu reprezinta o problema pentru tehnologia de citire pe baza de imagini. Asadar, daca acuratetea este importanta pentru afacerea dumneavoastra, asigurati-va ca cititorul de coduri de bare poate citi si coduri deteriorate, nu doar pe cele proaspat iesite din imprimanta, cat si pe cele 2D care pot contine semnificativ mai multe informatii decat cele 1D.

Cititoarele de coduri de bare cu montare la punct fix permit scanarea automata a codurilor intr-o pozitie fixa, de obicei in lanturile de productie, lasand libere mainile personalului.

Cititoarele de coduri de bare cu montare la punct fix din seria Dataman de la Cognex, solutioneaza aplicatii complexe, de mare capacitate de productie si logistica. Puterea de procesare multi-core a DataMan, tehnologia imagistica, senzotul de rezolutie inalta, algoritmii avansati de decodare si configurarea simpla, sunt doar cateva elemente care ofera acoperire maxima, viteza si usurinta in utilizare. Tehnologia avansata, modularitatea si configurarea usoara, asigura reducerea costurilor, optimizarea performantei, cresterea volumului si controlului trasabilitatii. 

Aplicatii:

Citeste codurile de bare 1D si 2D pentru produse stationare, cu miscare lenta, prezentate manual cititorului codurilor de bare sau in miscare rapida, inclusiv cele de pe liniile ultra rapide de productie de bauturi sau alimente.

Citeste codurile marcate direct pe piese, coduri marcate pe aproape orice suprafata (sticla, metal, ceramica, plastic), citind simultan coduri multiple, diferite. 

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: