We use Cookies to improve your experience on our site. If you want to continue, consider that you are ok with that. Cookie Policy

Generatoare de ozon capabile sa produca ozon din aer normal

Generatoare de ozon capabile sa produca ozon din aer normal

Generatoarele de ozon sunt capabile sa produca ozon din aer normal sau oxigen si sunt utilizate in mod normal ca solutii de dezinfectare pentru incinteEfectele antipatogene ale ozonului sunt confirmate de cateva deceniiActiunea sa de ucidere a bacteriilor, virusilor, ciupercilor si a multor specii de protozoare, serveste drept baza pentru utilizarea sa din ce in ce mai mare in dezinfectarea surselor de apa municipale din orasele din intreaga lume.

OZONUL distruge virusii prin difuzarea prin stratul proteic in nucleul acidului nucleic, rezultand deteriorarea ARN-ului viral.

La concentratii mai mari, ozonul distruge capsidul sau invelisul proteic exterior prin oxidare, deci structurile microrganismului ADN (acid dezoxiribonucleic) sau ARN (acidul ribonucleic) sunt afectate.

Generatoarele de ozon care utilizeaza aerul pentru a genera ozon si sunt potrivite pentru volume mici, au un dispozitiv chimico-fizic © AMCSozone, pentru microfiltrarea aerului, pentru a reduce productia de substante nadorite.

Generatoarele de ozon care utilizeaza oxigenul produs de concentratorul lateral sunt potrivite pentru volume medii-mari si sunt echipate cu tehnologia © ASPozone pentru masurarea controlata si automata a gazului in mediu, care garanteaza functionarea autonoma si programabila a generatorului, conform protocoalelor internationale certificate, de asemenea, cu capacitatea de a vizualiza si inregistra progresul tratarii mediului.

GAMA DE PRODUSE :

- pentru suprafete cu volum de 120m3, respectiv 250m3 ( surse:aer)

- pentru suprafete cu volum de 700m3, respectiv 1000m3 plus unitati aditionale pentru a creste capacitatea cu pana la 4,000 m3 (surse:oxigen)

Seriile XM pentru 3,000-20,000 m3 ( sisteme modulare cu dozare controlata)

Puncte forte:

- CARTUSUL PENTRU MICRO-FILTRAREA aerului elimina componentele aerului care in timpul procesului de generare a ozonului creeaza elemente toxice si cancerigene

GENERATOARE DE OXIGEN- Ofera 93% oxigen pur pentru a obtine ozon de inalta calitate

 inregistrează concentrația de ozon in mediu pentru a permite generatorului sa regleze generarea de ozon si sa respecte astfel cu strictete protocolul de operare

- INREGISTRATOR DE DATE - inregistreaza procesul complet de igienizare pentru a-l putea certifica

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: