Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

DIVERSE
DIVERSE

Va propunem o gama extrem de variata de markere industriale, destinate realizarii de marcaje de buna calitate pe materiale cat se poate de diverse: metal, lemn, sticla, piatra etc. Covoarele si sigiliile industriale prezentate in aceasta sectiune intrunesc cele mai exigente cerintele ale clientilor din domeniu: electroizolatie maxima, respectiv ...

Va propunem o gama extrem de variata de markere industriale, destinate realizarii de marcaje de buna calitate pe materiale cat se poate de diverse: metal, lemn, sticla, piatra etc. Covoarele si sigiliile industriale prezentate in aceasta sectiune intrunesc cele mai exigente cerintele ale clientilor din domeniu: electroizolatie maxima, respectiv siguranta la superlativ si nu numai. Va propunem de asemenea o gama larga de etichete autoadezive termosensibile si indicatoare de temperatura.

Detalii

DIVERSE  There are 39 products.

Subcategorii

 • Izolatii termice industriale
  Izolatii termice...

  Materiale din fibra de sticla, ceramice si alte materiale pentru izolatii termice, paturi si hartie ceramice, fibre ceramice vrac, placi ceramice, pasla ceramica, paturi rezistente la temperaturi mari, echipamente de protectie, si multe altele...

  Aplicatii in zonele cu temperaturi inalte din industria automotive, petrochimica, metalurgica, energetica, etc
 • Markere industriale
  Markere industriale

  Intr-o piata in continua miscare si transformare, marcarea industriala devine, din ce in ce mai evident, o activitate fara de care stadii intermediare ale productiei in multe domenii nu se pot desfasura in timpii preconizati. De la industria constructoare de masini pana la tamplarie, gama extrem de vasta de markere industriale acopera cu succes necesitatile de marcare din aproape orice domeniu.

 • Sigilii industriale
  Sigilii industriale

  Sigiliile din plastic sau metal pe care vi le propunem sunt proiectate si create pentru a oferi securitatea fiecarui obiectiv pe care sunt atasate. Cu diferite sisteme de blocare, inseriate sau nu, acestea pot fi folosite in domenii de activitate cat se poate de diverse: transporturi, banci, industrie, controlul calitatii, aparate de masura si control ... si multe altele ... Sigiliile de securitate sunt complet personalizabile, se inchid cu usurinta si rapiditate si sunt disponibile intr-o gama foarte mare de culori sau modele

 • Masurare temperatura
  Masurare temperatura

  Indicatoarele de temperatura pe care vi le propunem sunt inovative si precise, putand fi folosite cu incredere in foarte multe domenii de activitate. Cu preturi permisive si foarte usor de folosit, acestea sunt disponibile in multiple formate, pentru a intruni cerintele specifice fiecarui utilizator. Indicatoarele de temperatura sunt alegerea ideala atunci cand vine vorba de alegerea unei solutii de monitorizare a temperaturii pe care va puteti baza, atunci cand aveti nevoie.

 • Testare industria auto
  Testare industria auto

  Produsele acestei categoriei Testare Industria Auto, sunt create pentru a se adapta in totalitate cerintelor specifice fiecarui client, incorporeaza tehnologia de ultima generatie, pentru a asigura functionalitatea vehiculului la cele mai inalte standarde, oferind in acelasi timp siguranta, rezistenta si fiabilitate.

 • Igiena si protectie
  Igiena si protectie

  Solutii pentru igiena si protectia angajatilor si clientilor.

 • Telecomenzi industriale
  Telecomenzi industriale

  Alegeti sa actionati echipamentele prin intermediul unei telecomenzi si nu manual este mult mai eficient si scutiti personalul de efort suplimentar.

 • Computere industriale
  Computere industriale

  Computerele industriale Dell Latitude Rugged sunt cele mai sigure si robuste produse destinate mediilor dure si periculoase, create special din materiale testate si rezistente la soc pentru a face fata acestor medii. 

 • Discuri abrazive
  Discuri abrazive

  Discurile de taiere si polizare sunt solutii personalizate si eficiente din punct de vedere al costurilor ce se adapteaza la celor mai complexe aplicatii de taire si polizare.

 • Adezivi industriali
  Adezivi industriali

  Adezivii industriali sunt produse inovatoare ce se definesc prin calitate si siguranta si care, in permanenta au standarde de calitate imbunatatite. Sunt capabili sa garanteze cea mai buna eficienta in asamblare si reparatii in toate zonele industriale.

  Avantajele aduse de adezivii industriali pe baza de hotmelt sunt costurile reduse si eliminarea pierderilor din productie.

 • Imprimante industriale
  Imprimante industriale

  Solutii de identificare a produselor fiabile si inovatoare ce folosesc tehnologia cu jet de cerneala termica (TIJ).

pe pagina
1 - 10 din 39 produse