Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

Adezivi industriali HOT MELT

Adezivi industriali pentru topire la cald

Solicitati MOSTRE GRATUITE

Descriere adezivi industriali HOT MELT

Topiturile fierbinti sunt bine stabilite in majoritatea pietelor pe care le servim datorita avantajului prelucrarii rapide. Spre deosebire de adezivii pe baza de apa sau pe baza de solvent, adezivii topiti la cald nu necesita uscare. Topiturile fierbinti se instaleaza cat de repede se poate raci pana la punctul lor de solidificare. Aceasta solidificare rapida este ideala pentru utilizarea pe linii de productie de automatizate care necesita formarea rapida a legaturilor.

Tipuri:

SENSIBIL LA PRESIUNE (PSA)

O topire fierbinte sensibila la presiune este o formulare care ramane deschisa la nesfarsit dupa ce este aplicata. Avantajul acestui tip de adeziv este ca puteti acoperi suprafete mari si sa nu va faceti griji cu privire la timpul deschis inainte de a lipi substraturile. Un adeziv PSA (adeziv sensibil la presiune) are o gama larga de substraturi si poate fi utilizat in aplicatii de la asamblarea produselor de mici dimensiuni la fabricarea pe scara larga.

EVA

Cel mai obisnuit adeziv cu topire la cald, care este utilizat pe scara larga pentru ambalarea si asamblarea produselor. Substraturile generale ale adezivului EVA includ lemnul, spuma, hartia si unele materiale plastice. EVA variaza de la 250 ° F-350 ° F si poate rezista la temperaturi de inghet. Adezivii EVA ofera cea mai mare gama de produse pentru substraturi „greu de legat”.

METALLOCENE (MET)

Topiturile fierbinti din adezivul metalocen nu au miros, au o ardere extrem de curata si ofera o stabilitate exceptionala a ehipamentului. Un adeziv metalocen este recomandat pentru aplicatii in care topirea fierbinte va fi asezata in ghivece pentru perioade lungi de timp sau in care sarba si snurul au fost o problema. In timp ce topirea fierbinte a metalocenului este putin mai scumpa in comparatie cu formularile EVA cu costuri reduse, pot exista economii semnificative pentru intretinerea echipamentelor si a pieselor de schimb. De asemenea, metalocenul permite un timp mai mic de aplicare, deoarece echipamentul nu trebuie curatat sau curatat la fel de des.

Puncte forte:

  • Inofensive in contactul cu produsele alimentare
  • Fara substante volatile
  • Au un grad puternic de lipire si sunt versatilitate in aplicatii
  • Stabilitate termica excelenta
  • Rezistenti la schimbari termice

Solicitati detalii suplimentare