Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

Cognex Corporation este lider la nivel mondial in domeniul sistemelor video, software-urilor vision, senzorilor vision si al cititoarelor industriale ID, produse indispensabile in automatizari industriale.

Viziunea Cognex ajuta companiile sa isi imbunatateasca calitatea produselor, sa elimine erorile din productie, sa isi micsoreze costurile de productie si sa depaseasca asteptarile clientilor in materie de produse calitative la preturi permisive.

Aplicatiile tipice in domeniul vision includ detectarea defectelor, monitorizarea liniilor de productie, ghidarea robotilor de asamblare, urmarirea, sortarea si identificarea diferitelor componente.

Accesati site-ul oficial al companiei Cognex Corporation de la acest link

Superior Manufacturing Group este, la nivel mondial, cel mai mare producator de covoare industriale. Angajamentul companiei este de a produce covoare de calitate si de a continua sa caute moduri inovative in care sa isi serveasca clientii.

Compania privata a crescut in mod semnificativ, dupa inceputurile umile, in 1948, cand s-a constituit ca o mica afacere de familie. Superior Manufacturing Group are acum filiale in Georgia, Mississippi, Illinois si Rhode Island in Statele Unite ale Americii si Barendrecht in Olanda.

Produsele Notrax sunt in permanenta pe stoc, compania putand livra comenzile in 24 de ore, spre distribuire in intreaga lume.

Accesati site-ul oficial al companiei Superior Manufacturing Group de la acest link

LA-CO Industries este o afacere de familie, la nivel mondial, specializata pe productia de markere industriale, produse chimice si sanitare sau produse destinate identificarii animalelor. Inca din 1934, compania se mandreste cu producerea de marfa de foarte buna calitate, destinata aplicatiilor unice ale fiecarui client.

Produsele Markal sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai bune markere industriale. Compania produce si vinde markere industriale de foarte buna calitate pentru urmatoarele industrii: productie metale, constructii navale, industria automotive, sudura, constructii, tamplarie si multe altele.

Astazi, produsele marca Markal se vand in intreaga lume, in mai mult de 60 de tari.

Accesati site-ul oficial al companiei LA-CO Industries de la acest link

Compania Creatique Technologie pune la dispozitia clientilor know-how-ul sau prin intermediul a mai mult de 2200 de repere in domeniul conecticii, mai mult de 200 de bancuri de testare, mai mult de 1500 de data loggere, cu scopul de a satisface cerintele industriale ale fiecarui client. Compania evolueaza folosind ultimele tehnologii in design, simulare digitala, procesare sau electronica, pentru a produce intotdeauna produse de calitate.

Inca de la infiintare, Creatique Technologie a creat si dezvoltat o gama impresionanta de produse din domeniul conecticii pentru producerea componentelor, subansamblelor si produselor finite pe diferite linii de productie.

Compania are in permanenta solutia perfecta pentru testarea fiecarei componente. De la testarea cablurilor, pana la cea a calculatorului, cabinei, usilor, scaunelor, cutiei de viteze sau motorului, experienta de peste 30 de ani a companiei garanteaza clientului realizarea produselor de calitate, acea calitate la care se asteapta.

Accesati site-ul oficial al companiei Creatique Technologie de la acest link