Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

Cognex Corporation este lider la nivel mondial in domeniul sistemelor video, software-urilor vision, senzorilor vision si al cititoarelor industriale ID, produse indispensabile in automatizari industriale.

Viziunea Cognex ajuta companiile sa isi imbunatateasca calitatea produselor, sa elimine erorile din productie, sa isi micsoreze costurile de productie si sa depaseasca asteptarile clientilor in materie de produse calitative la preturi permisive.

Aplicatiile tipice in domeniul vision includ detectarea defectelor, monitorizarea liniilor de productie, ghidarea robotilor de asamblare, urmarirea, sortarea si identificarea diferitelor componente.

Accesati site-ul oficial al companiei Cognex Corporation de la acest link

Roboti colaborativi

Compania Universal Robots este numarul 1 mondial in domeniul robotilor colaborativi, cu 65 de brevete in domeniul programarii robotilor si sistemelor de siguranta si control si alte 35 de premii si distinctii la nivel global.

Bratele robotilor UR pot fi implementate in orice domeniu si in orice proces de productie pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii muncii si a produselor. Sunt peste 10.000 de roboti UR in toata lumea, ceea ce demonstreaza ca tehnologia robotilor colaborativi este accesibila companiilor mici, medii sau mari.

Solutiile Universal Robots sunt oreintate catre precizie, viteza, optimizare si ergonomie, bratele robotilor UR au un timp mediu de amortizare de doar 195 zile, fiind astfel cele mai rentabile de pe piata si accesibile majoritatii companiilor.

Accesati site-ul oficial al companiei Universal Robots de la acest link

 

Superior Manufacturing Group este, la nivel mondial, cel mai mare producator de covoare industriale. Angajamentul companiei este de a produce covoare de calitate si de a continua sa caute moduri inovative in care sa isi serveasca clientii.

Compania privata a crescut in mod semnificativ, dupa inceputurile umile, in 1948, cand s-a constituit ca o mica afacere de familie. Superior Manufacturing Group are acum filiale in Georgia, Mississippi, Illinois si Rhode Island in Statele Unite ale Americii si Barendrecht in Olanda.

Produsele Notrax sunt in permanenta pe stoc, compania putand livra comenzile in 24 de ore, spre distribuire in intreaga lume.

Accesati site-ul oficial al companiei Superior Manufacturing Group de la acest link

LA-CO Industries este o afacere de familie, la nivel mondial, specializata pe productia de markere industriale, produse chimice si sanitare sau produse destinate identificarii animalelor. Inca din 1934, compania se mandreste cu producerea de marfa de foarte buna calitate, destinata aplicatiilor unice ale fiecarui client.

Produsele Markal sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai bune markere industriale. Compania produce si vinde markere industriale de foarte buna calitate pentru urmatoarele industrii: productie metale, constructii navale, industria automotive, sudura, constructii, tamplarie si multe altele.

Astazi, produsele marca Markal se vand in intreaga lume, in mai mult de 60 de tari.

Accesati site-ul oficial al companiei LA-CO Industries de la acest link