Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

Politica de confidentialitate

Modificari ale documentului


Aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizata periodic; ori de cate ori vom face o modificare, o vom afisa pe site-ul nostru www.gts-automatizari.ro si va vom anunta. Data ultimei actualizari: Decembrie 2018


Modul de utilizare al acestei informari


In aceasta informare, explicam modul in care procesam, colectam si protejam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, precum si site-ul nostru web.


Cine suntem


GTS Automatizari este o persoana juridica romana, care are ca obiect principal de activitate comert cu ridicata a produselor si serviciilor din domeniul automatizarilor industriale. In aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • "noi/al nostru" inseamna GTS Automatizari;
  • "terta parte" inseamna altcineva decat noi sau dvs.


GTS Automatizari are sediul social in Bucuresti, Strada Borsa, nr.50, bl. 4D, sc.1, ap. 34, sector 1 si este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Numarul nostru de telefon este 021-2557174 sau ne puteti trimite un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru www.gts-automatizari.ro.


Cum ne puteti contacta


Daca aveti intrebari cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteti trimite un e-mail la juridic@gts-automatizari.ro, contactand astfel responsabilul cu protectia datelor, sau prin posta sau curier la adresa Strada Drumul Garii Otopeni, nr. 38-44, Otopeni, Ilfov, Romania, punand corespondenta dvs. in atentia responsabilului cu protectia datelor.


Principiile noastre


SC GTS Automatizari SRL si-a luat angajamentul sa va respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. Am inclus deasemenea principalele noastre Angajamente privind Protectia Datelor pe site-ul nostru www.gts-automatizari.ro. Urmarim sa punem aceste angajamente in centrul a tot ceea ce facem.


Elementele de baza


Datele cu caracter personal pe care le colectam cu privire la dvs. Informatiile pe care le colectam cu privire la dvs. si modul in care le colectam pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care ati utilizat produsele si serviciile si modul in care ati interactionat cu SC GTS Automatizari SRL chiar daca nu sunteti client, sau ceea ce am obtinut de la o terta parte care avea permisiunea de a face schimb de informatii cu noi. Puteti gasi completarile privind protectia datelor pentru toate produsele si serviciile noastre la sectiunea Produsele si serviciile noastre si protectia datelor pe site-ul nostru www.gts-automatizari.ro. SC GTS Automatizari SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal in baza urmatoarelor:

  1. Interesele comerciale legitime ale SC GTS Automatizari SRL, de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii retelei si serviciilor noastre, marketing direct, remarketing si imbunatatirea serviciilor noastre. Ori de cate ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor dvs. In plus, in unele cazuri aveti dreptul de a va opune acestei prelucrari. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati sectiunea Drepturile Dvs. din aceasta informare.
  2. Conformarea cu o cerinta legala imperativa, inclusiv, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de pastrare), proceduri, si dreptul dvs. de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controleaza obiectul serviciilor de asistenta juridica ce vor fi prestate; sau
  3. Consimtamantul pe care il acordati atunci cand SC GTS Automatizari SRL nu se bazeaza pe alt temei legal. Consimtamantul poate fi retras in orice moment.


Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • Va abonati la newsletter (buletin informativ) sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactati prin diverse canale, sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs sau serviciu;
  • Vizitati sau navigati pe site-ul nostru sau alte site-uri partenere SC GTS Automatizari SRL;
  • Atunci cand datele dvs. cu caracter personal sunt publice; sau
  • Sunteti clientul unei activitati comerciale pe care o achizitionam.


Utilizam cookie-uri (fisiere text de mici dimensiuni stocate in browser-ul dvs.). Pentru detalii suplimentare in acest sens si in legatura cu modul de a opta pentru renuntarea la acestea, va rugam sa consultati sectiunea Cookie-uri pe site-ul nostru GTS Automatizari www.gts-automatizari.ro. Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt, daca este cazul:

  • Numele si adresa de e-mail;
  • Date privind traficul online facut de dvs. Consideram ca aceste date fac parte din prestarea catre dvs. a serviciului online;
  • Contactul dvs. cu noi, cum ar fi o nota transmisa pe mail sau canale multimedia, sau un apel pe care l-ati facut catre unul dintre angajatii nostri, sau o scrisoare transmise sau alte evidente ale unui contact cu noi;
  • A se vedea sectiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectam utilizand cookie-uri si alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele.


Cum utilizam datele dvs. cu caracter personal


Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Utilizam analize pentru:

  • Cercetare de piata si pentru a realizarea analize de cercetare si statistice, inclusiv monitorizarea modului in care clientii utilizeaza retelele, produsele si serviciile noastre, in mod anonim sau personal;
  • Furnizarea de rapoarte catre terte parti (aceste rapoarte nu contin informatii care sa va poata identifica in calitate de persoana fizica). Acestea pot fi furnizate catre terte parti, cum ar fi furnizori de continut si entitati care fac reclama sau in cadrul operatiunilor de Analiza realizate de SC GTS Automatizari SRL.


Modalitatea in care facem schimb de date cu caracter personal daca este cazul, facem schimb de informatii referitoare la dvs. cu:

  • Societati din grupul partenerilor SC GTS Automatizari SRL;
  • Parteneri sau agenti implicati in livrarea produselor si serviciilor pe care le-ati comandat sau utilizat;
  • Societati contractate sa presteze servicii pentru sau in numele SC GTS Automatizari SRL;
  • Agentii de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizatii de reglementare, instante sau alte autoritati publice daca avem aceasta obligatie legala sau suntem autorizati prin lege;
  • O terta parte sau un organ, atunci cand dezvaluirea respectiva este necesara pentru indeplinirea oricarei legi aplicabile sau a altei cerinte legale sau de reglementare;
  • Terte parti pentru promotii comune cu acea terta parte. Acestea vor raspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protectia datelor;
  • Alte terte parti, atunci cand le-ati dat acordul pentru dezvaluire in scopuri de autentificare si prevenire a fraudelor.


Managementul fraudelor si aplicarea legii

  • Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clientilor nostri.
  • De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea si in baza unei evaluari exhaustive a tuturor cerintelor legale.

 
Transferuri internationale de date

In prezent, datele noastre sunt pastrate in locatiile noastre din Romania. Poate fi necesar sa transferam informatiile dvs. catre alte societati din grupul partenerilor SC GTS Automatizari SRL sau prestatori de servicii din tari din afara Spatiului Economic European (SEE). SEE este alcatuit din tarile Uniunii Europene, Elvetia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia: se considera ca acestea au legi echivalente in ceea ce priveste protectia datelor si a vietii private. Acest tip de transfer de date poate avea loc daca serverele noastre (respectiv, locul unde stocam datele) sau furnizorii si prestatorii nostri isi au sediul in afara SEE, sau daca utilizatii serviciile si produsele noastre in timp ce vizitati tari din afara acestui spatiu. Daca SC GTS Automatizari SRL transmite informatiile dvs. catre o tara din afara SEE, ne vom asigura ca informatiile dvs. sunt protejate corespunzator. Ne vom asigura intotdeauna ca exista un contract legal corespunzator care acopera transferul de date, in conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeana (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transferpersonal-data-third-countries_en). In plus, daca se considera ca tara nu are legi echivalente cu standardele UE de protectie a datelor, atunci vom cere tertei parti sa incheie un contract legal care sa reflecte aceste standarde.

Durata de pastrare a datelor dvs. cu caracter personal

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar. Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula vom prelucra datele dvs. pe o perioada de zece ani.

Pastrarea in siguranta a datelor dvs. cu caracter personal

Avem echipe de securitate specializate care analizeaza si imbunatatesc in mod constant masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor dvs. cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere. Comunicarile prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile dvs. pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu tine de controlul nostru. Nu va vom cere niciodata sa ne comunicati informatiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Raspundeti pentru pastrarea in siguranta a informatiilor personale si privind contul si pentru necomunicarea acestora catre alte persoane. Site-ul nostru web poate contine link-uri la site-urile web ale unor terte parti. Nu raspundem pentru securitatea si continutul respectivelor site-uri ale tertelor parti. Prin urmare, asigurati-va ca cititi politica acelei societati privind protectia datelor si cookie-urile inainte de a utiliza sau de a pune informatiile personale pe site-ul acestora. Acelasi lucru se aplica in cazul oricaror site-uri sau continuturi ale tertelor parti la care va conectati utilizand produsele si serviciile noastre. Puteti alege sa dezvaluiti datele dvs. in anumite moduri cum ar fi plug-in-urile retelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter, Linkedin si YouTube) sau utilizand servicii ale tertelor parti care va permit sa postati public, iar o terta parte ar putea utiliza informatiile respective. Plug-in-urile retelelor de socializare si aplicatiile de socializare sunt operate chiar de reteaua de socializare si respecta conditiile de utilizare si politicile acelor retele privind protectia datelor si cookie-urile. Trebuie sa va asigurati ca aveti cunostinta de acestea.


Drepturile dvs.


Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveti dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu dvs., daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte, va puteti autentifica in contul dvs. pentru actualizarea acestora sau puteti contacta echipa noastra pe mail la office@gts-automatizari.ro.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Aveti dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detine SC GTS Automatizari SRL in legatura cu dvs. Pentru a face aceasta cerere in calitate de persoana fizica sau terta parte autorizata, va rugam sa folositi formularul de asistenta de pe site-ul nostru, www.gts-automatizari.ro. Ca alternativa, ne puteti contacta pe mail la office@gts-automatizari.ro.

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul de a putea lua cu dvs. datele proprii pe care ni le-ati comunicat in anumite circumstante. De exemplu, SC GTS Automatizari SRL se asigura ca va puteti lua datele permitandu-va sa descarcati facturile, in formatul pe care il alegeti. Pentru aceasta, trebuie sa ne contactati pe mail la adresa office@gts-automatizari.ro.

Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal

In anumite circumstante, aveti dreptul de a va opune prelucrarii de catre SC GTS Automatizari SRL a datelor dvs. cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Daca nu doriti sa mai primiti mesaje de marketing din partea SC GTS Automatizari SRL privind serviciile si produsele noastre si/sau ale partenerilor nostri, puteti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, MMS, telefon sau posta). Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:

  • Autentificati-va in site, sectiunea Politica de confidentialitate din footer, unde aveti posibilitatea de a renunta la sau de a va abona la primirea de marketing personalizat;
  • Contactati echipa GTS Automatizari la numarul de telefon 021-255 71 74;
  • Trimiteti un e-mail la adresa office@gts-automatizari.ro pentru instructiuni;
  • Faceti clic pe link-ul de la sfarsitul unui e-mail sau text de marketing pentru a va dezabona;
  • Spuneti-i consultantului daca primiti un apel de marketing;
  • Trimiteti un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, www.gts-automatizari.ro.


Daca optati pentru renuntarea la mesajele de marketing, aceasta nu inseamna ca nu veti mai primi mesaje referitoare la produse si servicii. Pe acestea le veti primi in continuare (daca nu am indicat altfel). Pentru renuntarea la mesajele de marketing ale altor societati partenere SC GTS Automatizari SRL, va rugam sa le contactati direct.

Pentru administrarea cookie-urilor si o mai buna intelegere a ceea ce sunt acestea:

Doriti sa dezactivati un cookie sau sa intelegeti mai multe cu privire la natura acestora? Consultati sectiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.gts-automatizari.ro, present in footer, pentru detalii complete in acest sens.

Pentru a obiecta la alte prelucrari realizate in temeiul intereselor noastre legitime:

Va rugam sa contactati echipa noastra la numarul de telefon 021- 255 71 74 sau trimiteti-ne un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, www.gts-automatizari.ro.

Cum sa inaintati o plangere

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa contactati telefonic echipa noastra sau trimiteti-ne un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, www.gts-automatizari.ro. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se gasesc la adresa www.dataprotection.ro.

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal In cazul in care considerati ca datele pe care le detinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerati ca nu ar trebui sa prelucram datele dvs., va rugam sa contactati echipa noastra pentru o discutie in legatura cu drepturile pe care le aveti. In anumite circumstante, veti avea dreptul de a ne cere restrictionarea prelucrarii.

Dreptul de stergere

SC GTS Automatizari SRL urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dvs. doar atat timp cat acest lucru este necesar. In anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem. Pentru informatii suplimentare in legatura cu perioadele de pastrare, a se vedea sectiunea Durata de pastrare a datelor dvs. cu caracter personal.