Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

Noul sistem vision 3D de la Cognex - rezolva aplicatiile 3D la fel de usor precum cele 2D.

Noul sistem vision 3D de la Cognex - rezolva aplicatiile 3D la fel de usor precum cele 2D.
Indiferent dacă efectuează o măsurare a unui singur profil sau scanează o suprafață întreagă în 3D, Cognex dispune de cele mai puternice și robuste instrumente de vizualizare 3D. Producătorii din toate industriile au încredere în tehnologia Cognex pentru a furniza măsurători de înaltă precizie ale caracteristicilor suprafeței, masuratori care depășesc capacitățile tehnologiei de vizionare automată 2D.

Sistemul inovator vision 3D - InSight 3D-L4000, aduce puterea inspecțiilor 3D cu usurinta de utilizare a unor sisteme de inspectie 2D

In-Sight 3D-L4000 este o Inovație în tehnologia vision tridimensională (3D). Acest sistem unic vision combină tehnologia de deplasare a laserului 3D cu o cameră inteligentă care permite inginerilor din fabrică să rezolve rapid, cu precizie și în mod eficient din punct de vedere al costurilor, o mare varietate de inspecții.
Optica laser albastră patentată, o inovatie in industrie, achiziționează imagini 3D de înaltă calitate și are capacitati de procesare de înaltă performanță, o gama larga de instrumente de viziune 3D adevărate, car nu mai necesita astfel procesare externă. Instrumentele vision 3D sunt configurate la fel de ușor precum cele 2D datorită interfeței In-Sight.
O colectie de instrumente 3D
Interfata de calcul In-Sight va ajuta în dezvoltarea ușoară a aplicațiilor
In-Sight 3D-L4000

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: