Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

2016 GTS Automatizari Industriale - COGNEX

2016 GTS Automatizari Industriale - COGNEX

 Anul 2016 a fost incununat cu succes prin parteneriatul incheiat intre compania Cognex Corporation si GTS Automatizari Industriale.


Cognex Corporation este lider la nivel mondial in identificarea industriala si in inspectia optica automata, cu peste 850.000 de sisteme instalate in toata lumea si cu o experienta de peste treizeci de ani concentrata exclusiv asupra inspectiei optice automate si tehnologiei de identificare industriala bazata pe imagine. Produsele Cognex, precum sistemele video, software-urile vision, senzorii vision si cititoarele industriale ID sunt indispensabile in industria automatizarilor, fiind pretabile si complet adaptabile fiecarui tip de aplicatie.

Tehnologia de inspectie optica automata de la Cognex ne ajuta sa crestem calitatea productiei si performanta prin eliminarea defectelor, verificarea asamblarii, urmarirea si captarea informatiilor in fiecare etapa a procesului de productie. Automatizarea inteligenta cu sistemele de inspecţie optica si identificare inseamna mai putine erori de productie, costuri directe de productie reduse si clienti satisfacuti.


In cadrul acestui parteneriat, Cognex si GTS Automatizari Industriale vor lucra in stransa legatura pentru a oferi cele mai bune solutii in materie de sisteme vision si sisteme de captura date ID.


“Este o bucurie pentru noi faptul ca, in doar cateva luni, am ajuns sa avem o colaborare stabila cu binecunoscuta companie Cognex Corporation, bazata pe corectitudine si professionalism. Acest acord extinde aspiratiile noastre comune de a oferi clientilor accesul la produse inovatoare, menite sa ii ajute in procesele de automatizare ale afacerilor precum si in cresterea productivitatii.

Le multumim partenerilor nostri de la Cognex Corporation pentru toata sustinerea si continuam increzatori in colaborarea noastra, sperand ca rezultatele sa fie la fel de bune si de acum inainte.“ a declarat Romeo Turleanu, Managing Director GTS Automatizari Industriale.

Statutul de Partener Cognex inseamna ca putem oferi clientilor nostri ultimele tehnologii disponibile si servicii mai bune. Membrii echipei GTS Automatizari Industriale sunt in mod frecvent instruiti, ajungand sa detina experienta necesara pentru a analiza nevoile clientilor si pentru a oferi cele mai eficiente recomandari si solutii.

GTS Automatizari Industriale este o companie cu capital integral romanesc, de nisa, dinamica si cu o experienta in dezvoltarea solutiilor in zona de automatizare, outsourcing industrial etc.


GTS Automatizari Industriale ofera servicii si beneficii in mai multe zone cheie: productie, retail, logistica, distributie, utilitati, servicii etc (reduce costurile totale de achizitii, acces la produsele fabricate de peste 1500 de producatori de renume, facilitarea inventarierii, identificarea nevoilor, imbunatateste productivitatea si reduce capitalul circulant).