Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

Va multumim ca ne-ati vizitat, la Expozitia Internationala de Echipamente Electrice si Automatizari 2018!

 Va multumim ca ne-ati vizitat, la Expozitia Internationala de Echipamente Electrice si Automatizari 2018!

Anul acesta IEAS s-a desfasurat in perioada 18 - 20 septembrie si a fost la cea de a XIV-a editie. Organizata cu success de DK Expo la Palatul Parlamentului, o locatie grandioasa, IEAS a reunit peste 80 de companii din Romania si din strainatate, intr-un concept integrat de business.

 

S-a desfasurat pe o suprafata de peste 3.600 mp, in 3 sali de expozitie, iar standul GTS Automatizari a prezentat cele mai noi solutii si tehnologii din automatizari, sisteme de identificare, roboti industriali si solutii software, laptopuri si tablete industriale, imprimante industriale, etc.

 

Pe langa expozitie, vizitatorii au participat la o serie de conferinte si workshop-uri sustinute de companii sau diferite asociatii si la concursul “Premiile Studentesti pentru Inovare Tehnica”, aflat la cea de-a doua editie, pentru ca organizatorul DK Expo, sustine educatia si mediul universitar.

 

Cu drag, echipa GTS Automatizari!