Folosim Cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Daca doriti sa continuati consideram ca sunteti ok cu asta.  POLITICA COOKIE

Nou de la Cognex, seria 3D-A5000 pentru aplicatii vision 3D dificile!

Nou de la Cognex,  seria 3D-A5000 pentru aplicatii vision 3D dificile!

Camera 3D-A5000, de la Cognex, este o camera calibrata din fabricatie, evaluata cu protectie IP65 si proiectata pentru a capta imagini 3D de inalta rezolutie. 3D-A5000 ofera o tehnologia 3D LightBurst ™ in curs de brevetare, care capteaza rapid imagini pentru a maximiza transferul. Imaginile 3D, combinate cu instrumentele de vision, permit camerei 3D-A5000 sa fie o soluție fiabila si exacta pentru aplicatiile de verificare a asamblarii, aplicatiile de masurare si aplicatiile de ghidare din industria automobilelor sau logistica.

Beneficii

- Tehnologia LightBurst 3D permite captarea rapida a imaginilor

- Mai mult de 1,5 milioane de puncte 3D detecteaza caracteristicile fine ale pieselor

- High Dynamic Range (HDR) capteaza imagini cu contrast ridicat

- Instrumentele puternice VisionPro® 3D, rezolva aplicatiile 3D dificile

- Calibrarea din fabrica ofera rezultate precise de masurare din productie

- Carcasa robustă IP65 ofera protectie in mediile dure

Finalizeaza mai multe inspectii 3D intr-un timp foarte scurt cu o viteza de neegalat

Modelul 3D-A5000 prezinta tehnologia 3D LightBurst in curs de brevetare care ofera un tip unic de lumina albastra, pentru a obtine imagini 3D de inalta rezolutie la o viteza de neegalat. Ofera o imagine completa a punctelor 3D (FOV), cu o viteza de 100 milisecunde, ceea ce permite o viteza mai mare de productie si o durata mai scurta a ciclului pentru aplicatiile din liniile de productie.

Ofera informatii precise, rezultate repetabile de inspectie 3D

Camera 3D-A5000 ofera imagini 3D construite din peste 1,5 milioane de puncte. Aceste imagini impreuna cu instrumentele VisionPro si PatMax 3D ™, ii permit sa rezolve o gama larga de aplicatii de verificare a asamblarii, de masurare si de ghidare.

Descoperiti echipamentele Cognex, iar pentru mai multe informatii sau oferte, va rugam sa contactati echipa noastra la adresa office@gts-automatizari.ro.