DESPRE NOI

Tot ce aveti nevoie - Un SINGUR furnizor!

GTS Automatizari Industriale s-a infiintat in 2008 si este specializata in furnizarea de servicii de achizitii si outsourcing industrial. Obiectivul nostru principal este sa oferim solutii optime, de calitate, in acord cu nevoile clientilor. 

GTS Automatizari Industriale inseamna o echipa de profesionisti, intr-o continua dezvoltare cu o experienta indelungata in domeniu. 

Avem in portofoliu peste 1000 de marci, astfel suntem capabili sa elaboram propuneri specifice pentru aplicatii, prin combinarea tehnologiei avansate cu o expertiza tehnica buna. Valorile noastre prioritare sunt loialitatea si respectul pentru client. Astfel, am creat parteneriate solide alaturi de clientii nostri, oferind o gama completa de produse si servicii, potrivite pentru o majoritatea aplicatiilor industriale si nu numai.

Oferim posibilitatea de a utiliza un SINGUR funizor pentru a simplifica si eficientiza procesul de achizitii din cadrul companiei dumneavoastra. Astfel, contribuim atat la reducerea si controlul costurilor clientului, cat si la scurtarea timpilor de aprovizionare.

Raspundem prompt la nevoile fiecarui client, eficient si cu responsabilitate.

Va oferim acces la tehnologii de varf care sa va permita mentinerea avantajului competitiv

BENEFICII:

SOLUTII SOFTWARE/TURNKEY SOLUTION