Sistemele vision de la COGNEX

DESCOPERITI SOLUTIILE COGNEX

Companiile din intreaga lume se confrunta cu provocari complexe de productie si operationale in crearea si realizarea de produse de calitate pentru clientii lor. Solutiile vision si de citire a codurilor de bare industriale de la Cognex ii ajuta pe clientii nostri sa rezolve unele dintre cele mai dificile si diverse provocari ale aplicatiilor. Cunostintele despre aceste probleme, impreuna cu tehnologia Cognex inovatoare sunt bazele unor solutii robuste care abordeaza multe dintre provocarile cu care se confrunta o gama larga de industrii; inclusiv ghidare, identificare, masurare si inspectie. Folosind solutiile Cognex, clientii nostri au crescut performanta procesului, au imbunatatit calitatea produselor si au redus costurile

GAMA VISION DE LA COGNEX

DEEP LEARNING

Cognex Deep Learning este primul set de tehnologii de inspectie testate, optimizate si dovedite ca eficienta in situatii concrete, bazate pe algoritmi de invatare automata de ultima generatie. Combinand inteligenta artificiala (AI) cu software-ul In-Sight sau VisionPro, automatizeaza si scaleaza aplicatiile de inspectie complexe si provocatoare.

APLICATII: rezolva cu usurinta aplicatii OCR industriale, de verificare a ansamblurilor si de detectare a defectelor aleatorii, oriunde pe linie, defecte care nu au fost inspectate, deoarece sunt adesea prea dificil de programat cu instrumentele tradiționale de viziune automată bazate pe reguli. 

in-sight-d900-cognex

COGNEX IN SIGHT D900

Rezolva aplicatii dificile de OCR, verificare a ansamblului si detectare a defectelor
Prelucrarea are loc direct pe dispozitiv, ceea ce elimina necesitatea unui PC, simplificand implementarea aplicatiei, aducand astfel puterea deep learning-ului si non-programatorilor.

cognex in sight 2800

COGNEX IN SIGHT 2800

Sistemul vison In-Sight® 2800 combina tehnologia de deep learning cu instrumente traditionale de viziune bazate pe reguli pentru a rezolva o gama larga de sarcini, fara erori. De la simpla detectare a prezentei/absentei la mai aplicatii mai avansate de clasificare si sortare, acest sistem de viziune complet integrat ofera o solutie usor de utilizat pentru automatizarea inspectiilor.

deep learning software cognex

SOFTWARE - VISION PRO DEEP LEARNING

Software-ul inovator de deep learning rezolva aplicatii complexe de inspecție

cognex deep learning tools

DEEP LEARNING TOOLS

Instrumentele Cognex Deep Learning rezolva aplicatii complexe de productie, care sunt prea dificile sau consumatoare de timp pentru sistemele de viziune artificiala bazate pe reguli si prea rapide pentru rezultate fiabile si consistente cu inspectia vizuala umana.

SISTEME VISION 2D

Sistemele de vision de la Cognex In-Sight® 2D sunt de neegalat in ceea ce priveste capacitatea lor de a inspecta, identifica si ghida piesele. Aceste sisteme de vision autonome, de calitate industriala, combina o biblioteca de instrumente avansate de viziune cu achizitia si procesarea imaginilor de mare viteza. O gama larga de modele, inclusiv sisteme de scanare in linie si color, indeplinesc majoritatea cerintelor de pret si performanta.

cognex in-sight 3800 vision

COGNEX IN-SIGHT 3800

Sistemul vision all-in-one care rezolva toate nevoile dumneavoastra de aplicatii vision

COGNEX in-sight 5705

COGNEX IN-SIGHT 5705

Seria In-Sight 5705 ofera performante ridicate cu rezolutie inalta in cel mai rapid sistem vision autonom de 5 MP din lume.

cognex 2d in-sight-7000

COGNEX IN-SIGHT 7000

Sistem de viziune puternic, complet, cu o amprenta compacta si design modular unic.

cognex 2D in sight 8000

COGNEX IN-SIGHT 8000

Sistem de viziune ultra compact, ideal pentru aplicatii in care spatiul este limitat.

cognex 2d in sight 9000

COGNEX IN-SIGHT 9000

Sisteme de viziune autonome, cu rezolutie ultra inalta, pentru inspectii detaliate.

cognex 2d insight 9902l

COGNEX IN-SIGHT 9902L

Sistem autonom de viziune cu scanare in linie, ideal pentru inspectarea obiectelor mari, cilindrice sau in miscare continua.

in sight explorer software

COGNEX SOFTWARE: IN-SIGHT EXPLORER

Putere, flexibilitate si usurinta in utilizare: va permite sa programati solutii pentru propria aplicatie de inspecție optică

COGNEX in-sight 2000

COGNEX IN-SIGHT 2000

Puterea unui sistem vision In-Sight cu simplitatea si accesibilitatea unui senzor vision.

SISTEME VISION 3D

Fie că efectuează o măsurătoare de profil unic sau scanează o suprafață întreagă în 3D, Cognex are cele mai puternice și robuste instrumente de viziune automată 3D. Producătorii din toate industriile au încredere în tehnologia Cognex pentru a oferi măsurători de înaltă precizie a caracteristicilor de suprafață, care depășesc capacitățile tehnologiei 2D de viziune artificială.

cognex in-sight-3d-l4000

COGNEX IN-SIGHT 3D-L4000

Solutie all-in-one ce rezolva aplicatii de inspectie 3D la fel de usor precum sistemele cele 2D

COGNEX SERIILE 3D-A5000

Rezolva aplicatii 3D cu performanta, precizie si robustete de neegalat

cognex in-sight-laser-profiler

COGNEX IN-SIGHT LASER PROFILER

Sistem de masurare care inspecteaza si verifica dimensiunile produselor

cognex dsmax

COGNEX DSMAX 3D LASER DISPLACEMENT SENSOR

Sistem vision rapid, de inalta definitie pentru achizitie imagini si inspectarea pieselor foarte mici si componente electronice in 3D

cognex 3d laser senzor

COGNEX 3D LASER DISPLACEMENT SENSORS

Optimizati calitatea produselor prin inspectia tridimensionala.

SOFTWARE VISION

Software-ul vision de la Cognex ofera acces la instrumentele de viziune de top din industrie intr-un format conceput pentru orice nevoie de dezvoltare. Toate aplicatiile beneficiaza de setul de instrumente de calitate industriala de la Cognex. Alegeti între o interfata programatica sau grafica pentru a obtine cea mai robusta biblioteca de instrumente din industrie.

CITITOARE DE CODURI DE BARE

Seriile Cognex DataMan și MX de cititoare de coduri de bare industriale, bazate pe imagini, decodifica codurile 1D si 2D, de pe etichete tiparite si pana la cele mai greu de citit coduri marcate direct pe piese (DPM) si ofera rate de citire de top in industrie. Cititoarele de coduri de bare Cognex contribuie la reducerea costurilor, la cresterea productivitatii si la controlul trasabilitatii.

cognex dataman 470

COGNEX DATAMAN 470

Cititoare de coduri de bare cu montare la punct fix ce rezolva cu usurinta aplicatiile complexe de productie si logistica de mare capacitate.

cognex dataman 370

COGNEX DATAMAN 370

Cititoare de coduri de bare cu montare la punct fix ce ofera performante superioare de citire pentru cea mai larga gama de aplicatii.

cognex dataman 280

COGNEX DATAMAN 280

Cititoare de coduri de bare cu montare la punct fix, cu tehnologie de decodare premium într-un forma compacta

cognex dataman 150-260

COGNEX DATAMAN 150/260

Citeste cele mai dificile coduri de bare 1D si 2D, la viteze mari

cognex dataman 70

COGNEX DATAMAN 70

Citeste codurile de pe etichete.

cognex dataman 8050

COGNEX DATAMAN 8050

Echipat cu algoritmi de citire a codurilor de bare de top de la Cognex si proiectat pentru a rezista la conditiile dure din fabrici

cognex dataman 8070

COGNEX DATAMAN 8070

Citeste coduri DPM dificile si o gama extinsa de aplicatii pentru coduri de pe etichete.

cognex dataman 8700

COGNEX DATAMAN 8700

Cititoarele portabile avansate de coduri de bare ofera performante de varf in citirea celor mai dificile coduri.

CITITOARE MOBILE

Combina citirea rapida a codurilor de bare, bazata pe imagini, cu un dispozitiv mobil.

VERIFICATOARE DE CODURI DE BARE

Verificarea codurilor de bare este procesul de clasificare a calitatii codurilor 1D, 2D si a celor marcate direct pe piese (DPM). Un numar tot mai mare de industrii reglementate necesita verificarea codurilor de bare. Verificatorele de coduri de bare ofera indrumari prin procesul de marcare pentru a crea coduri care îndeplinesc standardele minime de calitate. Verificatoarele de coduri de bare Cognex utilizează optica de inalta calitate, algoritmi avansati si software simplu pentru a demonstra conformitatea cu liniile directoare standard din industrie.

CONTACTATI-NE CHIAR ASTAZI!

piese de schimb