INDUSTRII

Oferim un portofoliu extrem de vast de produse, indiferent de industria in care activati!

GTS Automatizari Industriale a atins si a construit relatii de neegalat cu companii de productie din aproape fiecare sector industrial, precum si un portofoliu impresionant de parteneriate solide cu peste 1500 de fabricanti, printre care Cognex, Universal Robots, Sick, Lenze, Datalogic, Notrax, Markal, Creatique etc.

Intelegem in profunzime nevoile si problemele clientilor nostri. In cadrul colaborarii, minimizam timpii morti, fapt ce conduce la imbunatatirea productivitatii si a consumului de energie, avem raspunsuri si suport pentru fiecare dintre aceste provocari. De asemenea, apreciem complexitatea operatiunilor dumneavoastra de manipulare si nevoia de produse specializate, de constanta, sustinere etc.

Aceste aspecte au un impact asupra echipamentului dumneavoastra. Noi va oferim suportul nostru pentru a obtine eficienta maxima in cadrul lantului de aprovizionare. In mod similar, intelegem ca nevoia de productie continua necesita componente fiabile si livrare rapida, iar factorii de mediu si cei economici inseamna gasirea celor mai multe produse eficiente energetic. Beneficiati acum de experienta si de cele mai noi solutii de automatizare pentru majoritatea industriilor.

INDUSTRIA AUTO

INDUSTRIA ALIMENTARA & BAUTURILOR

INDUSTRIA CONSTRUCTIILOR

INDUSTRIA CHIMICA

INDUSTRIA METALURGICA

INDUSTRIA TEXTILA

INDUSTRIA IT

INDUSTRIA TRATARII APELOR

INDUSTRIA ENERGIEI ELECTRICE

INDUSTRIA PRODUSELOR ELCTRICE & ELECTRONICE

LOGO GTS BUN

INDUSTRIA TRANSPORTURILOR SI A LOGISTICII