PARTENERI

COGNEX CORPORATION

este lider la nivel mondial in domeniul sistemelor vison, software-urilor, senzorilor vision si al cititoarelor industriale, produse indispensabile in automatizari industriale.Viziunea Cognex ajuta companiile sa isi imbunatateasca calitatea produselor, sa elimine erorile din productie, sa isi micsoreze costurile de productie si sa depaseasca asteptarile clientilor in materie de produse calitative la preturi permisive.Aplicatiile tipice in domeniul vision includ detectarea defectelor, monitorizarea liniilor de productie, ghidarea robotilor de asamblare, urmarirea, sortarea si identificarea diferitelor componente.

temporiti frane


TEMPORITI

Compania Temporiti, specializata in producerea de frane, a fost infiintata in 1965 in Mesero (Italia).
Compania isi desfasoara astazi activitatea in acelasi loc, in doua fabrici de 1500 de metri patrati, unde se realizează atât procesele mecanice si de asamblare, cat si partile electrice ale franei.In peste 50 de ani, Temporiti și-a dezvoltat afacerea, păstrând în același timp intacte idealurile fondatorului si identitatea de „afacere de familie”.

SUPERIOR MANUFACTURING GROUP

este, la nivel mondial, cel mai mare producator de covoare industriale. Angajamentul companiei este de a produce covoare de calitate si de a continua sa caute moduri inovative in care sa isi serveasca clientii.Compania privata a crescut in mod semnificativ, dupa inceputurile umile, in 1948, cand s-a constituit ca o mica afacere de familie. Superior Manufacturing Group are acum filiale in Georgia, Mississippi, Illinois si Rhode Island in Statele Unite ale Americii si Barendrecht in Olanda.Produsele Notrax sunt in permanenta pe stoc, compania putand livra comenzile in 24 de ore, spre distribuire in intreaga lume.

LA-CO INDUSTRIES

este o afacere de familie, la nivel mondial, specializata pe productia de markere industriale, produse chimice si sanitare sau produse destinate identificarii animalelor. Inca din 1934, compania se mandreste cu producerea de marfa de foarte buna calitate, destinata aplicatiilor unice ale fiecarui client.Produsele Markal sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai bune markere industriale. Compania produce si vinde markere industriale de foarte buna calitate pentru urmatoarele industrii: productie metale, constructii navale, industria automotive, sudura, constructii, tamplarie si multe altele.Astazi, produsele marca Markal se vand in intreaga lume, in mai mult de 60 de tari.

LOGO GTS BUN

RTA

Infiintata in 1976 in Italia, RTA este astazi grupul independent numarul 1 european pe segmentul motoarelor pas cu pas. Productia de inalta calitate, inovatia tehnologica continua si angajamentul fata de internationalizare fac din RTA un jucator de frunte in sectorul automatizarilor industriale, oferind o gama larga de produse si tehnologii.Datorita capacitatii sale de proiectare si fabricatie, combinata cu mai mult de 40 de ani de experienta in automatizare industriala, RTA este partenerul perfect pentru aplicatiile de control al miscarii