SERVICII

ADAUGAM VALOARE CU FIECARE TRANZACTIE!

Achizitionarea de consumabile si de piese de schimb pentru intretinerea, repararea si inspectia zilnica a echipamentelor dintr-o unitate de productie este adesea o operatiune complicata, care consuma atat resurse, cat si timp. Un aspect foarte important in acest gen de activitate este evitarea timpilor de oprire a echipamentelor si mentinerea continuitatii productiei.

GTS Automatizari Industriale va ofera un acces consistent si de incredere la aprovizionarea cu produse sau componente de automatizare de inalta calitate si la preturi competitive, provenind de la producatori de renume din domeniu.

Am dezvoltat o gama larga de servicii ce presupun aducerea de valoare adaugata, de la consilierea in procesul de aprovizionare, reducerea timpilor morti, imbunatatirea eficientei operationale, pana la usurarea efectuarii inventarierii. Va ajutam sa va creati un lant eficient de aprovizionare cu piese de schimb si componente care va avea un impact pozitiv in compania dumneavoastra.

Pentru ca va oferim accesul la o gama extrem de variata de piese de schimb si componente de inalta calitate, contribuim atat la realizarea mai usoara a inventarelor sau la minimizarea timpilor morti, cat si la maximizarea productivitatii sau profitabilitatii companiei dumneavoastra.

Va oferim nenumarate beneficii in mai multe zone-cheie:

Reducerea costurilor totale de achizitie

Costurile cu intretinerea si repararea reprezinta un procent semnificativ in cadrul cheltuielilor indirecte de aprovizionare pentru orice unitate de productie. In acelasi timp, exista intotdeauna o cale de reducere a costurilor, fara insa a afecta calitatea finala a produsului.

Puterea noastra de cumparare si parteneriatele solide pe care le-am construit in timp ne permit sa va oferim atat produse la preturi competitive, cat si service profesional pentru echipamentele dumneavoastra. Experienta pe care o avem in domeniu ne face capabili sa va oferim servicii ce presupun realizarea de valoare adaugata, care ii vor ajuta atat pe manageri, cat si pe ingineri sa obtina o mai buna rata de recuperare a investitiei.m ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Acces la peste 1,000 de marci de piese de schimb si componente

Cea mai mare provocare in procurarea de piese si componente este gama vasta de produse implicate si modul imprevizibil in care acestea sunt cerute. 

Chiar si unitatile de productie de dimensiuni relativ mici au ajuns la stadiul in care au nevoie de componente hidraulice, pneumatice, pentru automatizari, senzori, motoare, markere si multe altele. Aceasta va poate pune in situatia in care sa lucrati cu un numar foarte mare de furnizori, plasati in diferite zone geografice, fiecare cu proceduri proprii de comanda si livrare. Prin reducerea si consolidarea numarului de furnizori de produse sau servicii, mentinand in acelasi timp calitatea si termenele de livrare, va ajutam sa obtineti reduceri reale si demonstrabile ale costurilor.

Facilitarea inventarierii

Detinand intregul portofoliu de consumabile pe care vi le livram, putem ajuta in generarea imbunatatirii de costuri, productivitate sau eficienta in cadrul intregului proces de achizitionare.

Procesul de externalizare a achizitiei de produse cu preturi accesibile are cateva beneficii cheie, permitand echipei dumneavoastra din cadrul departamentului de aprovizionare sa se concentreze pe produse de valoare mare:

  • Imbunatatirea eficientei aprovizionarii – cu mai putini furnizori, comenzi si facturi, economisiti timp pretios din activitatea colegilor din departamentul de aprovizionare
  • Imbunatatirea gestionarii stocurilor – rationalizand stocurile si adaptandu-le consumului, obtineti atat un control si o rotatie imbunatatita a acestora, dar si eliberati spatiu in depozit
  • Imbunatatirea productivitatii – scaderea costurilor de transport va permite eliminarea totala a achizitiilor locale nesupravegheate

Previzionarea si gestionarea inventarelor poate fi o activitate dificila, datorita unei varietati mari de factori, cum ar fi gama foarte variata de piese sau furnizori sau cererea imprevizibila pentru astfel de produse. Apeland la o singura sursa de aprovizionare, cum este GTS Automatizari Industriale, va veti optimiza cu siguranta procesul de aprovizionare, ceea ce are ca efect realizarea de economii de timp si de bani.

Identificarea exacta a piesei necesare

Realizand o evaluare amanuntita a pieselor pe care le achizitionati de la producatorii originali ai echipamentului, vom identifica repere standard ce pot fi achizitionate din alte surse sigure si care va vor fi livrate la cel mai bun pret posibil.

Imbunatatirea eficientei productiei

Perioadele de oprire a productiei, pentru realizarea mentenantei sau pentru reparatii, sunt inevitabile, insa opririle neplanificate sunt scumpe. De aceea, suntem aici pentru a asigura functionarea continua a echipamentelor dumneavoastra, 24 de ore / zi, 7 zile / saptamana, 365 de zile / an. Combinand experienta noastra cu cea a furnizorilor nostri, va putem ajuta sa va imbunatatiti  eficienta productiei.

Reducerea capitalului circulant

Sumele implicate in intretinere, reparatii sau inspectie pot reprezenta procente semnificative din capitalul circulant al unei companii de productie. Suntem aici pentru a va ajuta sa reduceti aceste sume prin:

  • Gestionarea inventarului de piese luand in calcul consumurile curente si trecute
  • Rationalizarea numarului de producatori de la care aveti nevoie de piese
  • Realizarea unui stoc optim de produse
  • Negocierea celor mai bune preturi de achizitie datorita parteneriatelor solide pe care le avem cu cei mai importanti furnizori de produse de calitate din domeniu
  • Training de specialitate pentru inginerii sau personalul tehnic din cadrul companiei dumneavoastra
 

Economisirea energiei

O data cu cresterea costurilor si a interesului fata de mediul inconjurator, costurile cu energia sunt o mare provocare pentru orice afacere. In timp ce cea mai mare parte a producatorilor cauta modalitati de reducere a costurilor si practici responsabile, doar cativa gasesc raspuns in achizitionarea de produse industriale. Asadar, aici este zona in care pot aparea beneficii. Produsele industriale pe care le comercializam pot face diferenta, aducand imbunatatiri semnificative eficientei liniei dumneavoastra de productie.